Wat jij over mij wilt weten, is afhankelijk van wie jij bent. Welk deel van mij zou je willen leren kennen?

Over mij

Ik als dagvoorzitter

Regelmatig word ik gevraagd als dagvoorzitter bij (zakelijke) evenementen. Mijn stijl is om mensen te betrekken en een veilige omgeving te creëren waarin iedereen zich prettig voelt. Zowel de sprekers als de gasten in de zaal. Ik doe dat door interesse te tonen in de mensen met wie ik interactie heb, met focus op de doelgroep en altijd met een frisse dosis humor.

Wil je hier meer over weten? Ben je op zoek naar een dagvoorzitter? Stuur me dan een bericht via het contactformulier onderaan de pagina.

Ik als spreker

Ik heb een achtergrond in strategische communicatie, public relations en (sport)sponsoring. Dit, in combinatie met mijn ervaringen op TikTok, waar ik meer dan 250.000 volgers heb, hebben me inzichten gegeven in de mogelijkheden van dit platform. De kansen, gevaren, valkuilen en succesfactoren. In mijn eigen stijl neem ik jouw gasten mee in mijn ervaringen en deel ik de stenen waar ik me aan gestoten heb.

Meer weten? Neem contact op via het contactformulier onderaan de pagina.

cocktail dry shake

Samenwerken op TikTok

Ja….TikTok. in 2019 ben ik op aanraden van mijn oudste dochter begonnen. ‘Pa, dat is wat voor jou.’ Dat heeft ze geweten. Ik maak voornamelijk video’s over cocktails en koken. Op mijn eigen, niet-gescripte manier. Mijn video’s worden nauwelijks geëdit, laten zien waar het mis gaat en zijn soms pijnlijk eerlijk. Meer dan 250.000 mensen volgen me inmiddels.

Ik doe soms samenwerkingen met partijen die bij mijn volgers passen. Geen reclamevideo’s, maar reviews, acties of andere manieren die passen bij mijn doelgroep en mijn stijl.

Wil je samenwerken? Lees hier meer.

Ik als mezelf

Ja…. Dit ben ik ook:

  • Geboren in Rotterdam op 26 september 19
  • Drie kinderen, twee meiden en een jongen. De oudste woont bij mij, de anderen bij hun moeder
  • Woont in Gronau-Epe, net over de grens in Duitsland
  • Nee, dat was geen tikfout in de eerste regel….ik wil mijn geboortejaar gewoon niet weten
  • Rijdt Fiona, een groene Mini Clubman
  • Strategisch communicatie specialist / PR adviseur bij een tof bedrijf in Almelo
  • Eigenaar van Chefsache Communicatie.

Mis je iets? Meer weten? Neem contact op via het formulier onderaan de pagina!

Ik in de media

 

Hier een aantal optredens in de media! Aan de linkerkant zie je een aantal video’s, en als je naar beneden scrollt vind je wat krantenartikelen!