De Klup

Help mij de Klup helpen

De Klup is een organisatie die vrijetijdsbesteding verzorgt voor mensen met een beperking. Honderden vrijwilligers staan iedere dag klaar voor de deelnemers. De centrale hal van het Meester Siebelinkhuis, de thuisbasis van De Klup, is dringend aan een verbouwing toe. Niet omdat het mooier moet, maar omdat we alle deelnemers van De Klup willen helpen mee te komen in deze snelle digitale tijd. Om hen ook de kans te geven gebruik te maken van alle online mogelijkheden, maar ook om hen te beschutten tegen de gevaren. Daarom wordt de centrale hal omgetoverd tot het Facehoes, een plek waar iedereen terecht kan voor fysieke en digitale ontmoetingen. Onderdeel hiervan is een interactieve projectiewand.

Zeventien fanatieke fans van De Klup, waaronder ik, doen mee aan een sponsorloop om dit mogelijk te maken. Ons doel is om €12.500,- op te halen. 

Help je mee?

Meehelpen kan op verschillende manieren. In mijn webshop heb ik de hele maanden juli en augustus deze actie: Bestel een gesigneerd exemplaar van mijn kookboek of een gepersonaliseerde videoboodschap via mijn website. Van ieder verkocht gesigneerd kookboek gaat € 10 direct naar De Klup. Van iedere videoboodschap zelfs € 15, de gehele opbrengst dus!

Je kunt me ook gewoon mijn obstacle run sponsoren via https://www.deklup.nl/yuman-obstacle-run/sander-haas/. Alvast hartelijk bedankt voor jullie hulp namens mij en meer dan 800  mensen met een beperking!

#CheersBabes

Sander